Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamına Acıbadem Ankara Hastanesi de eklendi - Sigorta Hakimi
  • 24 Ocak 2023

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanan sağlık giderlerinde oluşan fark ücretlerinin ek ödeme yapılmadan karşılanmasını sağlıyor. Allianz Sigorta Poliçesi ile anlaşmalı sağlık kurumları tarafından verilen tüm sağlık hizmetlerinden yararlanılabiliyor.

ALLİANZ ANLAŞMALI KURUMLAR LİSTESİ GÜNCELLENDİ

ındaAllianz Sigorta, poliçe sahiplerinin ayrıcalıklı hizmetler ile daha geniş bir hizmet ağından yararlanmaları için anlaşmalı sağlık kurumlarına bir yenisini ekledi. Ankara’da Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmalı kurum ağına Acıbadem Ankara Hastanesini ile Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ni de eklediğini bildiren Allianz Sigorta, söz konusu kurumlarda gerçekleşecek tedavi masraflarının, poliçe limitleri dahilinde, doğrudan karşılanacağını bildirdi. Özel Sağlık Sigortası kapsamında Ankara ve Eskişehir Acıbadem Hastaneleri ile anlaşma sağlandığını bildiren Allianz, 20 Ocak 2023 tarihi itibariyle mutabakat sağlandığını bildirdi. Poliçe sahipleri, anlaşma sağlanan söz konusu hastanelerde tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinin tamamını kullanabilecek.

ALLİANZ ANLAŞMALI KURUMLARIN AVANTAJI NEDİR?

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tüm sağlık hizmetlerinden geniş kapsamda yararlanmak isteyen bireyler, Allianz Sigorta’nın Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı incelerken yapılan yeni anlaşma ile geniş kapsamlı bir sağlık hizmetinden yararlanmaya başlayabilecek. Allianz Kazançlı Kurumlar olarak adlandırdığı anlaşmalı kurumlarda gerçekleşecek olan laboratuvar ve  görüntüleme masraflarını poliçe limitleri dahilinde, doğrudan ve hasta katılım payı oluşmadan karşılanacak. Kazançlı kurumlara eklenen Ankara Acıbadem  Hastanesi ile hizmet ağını genişleten Allianz, sunduğu ayrıcalıklar içerisindeki anlaşmalı sağlık kurumlarına Ankara Acıbadem ve Eskişehir acıbadem Hastanelerini de eklemiş oldu.

Teklif Al

    Sigorta Teklifi Al